Yaşam

Tanışmanız Gereken 9 Şampuan

En iyi şampuanlar yalnızca saçınızı ve saç derinizi temizlemekle kalmayıp aynı zamanda yumuşak, nemli ve sağlıklı hissetmesini sağlayanlardır. Saç tipinize bağlı olarak, saçlar ve saç derisi için uygun bir şampuan tercih edebilirsiniz.

Doğru şampuanı seçmek, saçlarınızın ihtiyaçlarını doğru bir şekilde karşılayarak, sağlıklı ve güzel bir görünüm elde etmenin ilk adımıdır.

Saç bakım rutininizi bir üst seviyeye taşıyacak 9 şampuanla tanışmaya hazır mısınız?

HUSH VEGANIC
Yumuşaklık Ve Parlaklık Veren Şampuan

Pamuk yağı, jojoba yağı ve fransız gülü gibi özel içeriklerle formüle edilmiş Super Soft Şampuan, saçlarınızı nazikçe temizlerken aynı zamanda saç tellerini koruyor ve güçlendiriyor. Tüm saç tiplerine uygun ürün, saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırırken saçlarınızın doğal nem dengesini koruyor.

S’HE VEC
Power In Your Hair Şampuan
Türkiye’nin ilk ve tek AHA ve BHA içerikli şampuanı ile tanışın. AHA saç derisinin nazikçe arındırılıp saç köklerinin ölü hücrelerinden kurtulmasına yardımcı olarak tertemiz bir saç derisine sahip olmanızı sağlıyor. BHA, yağlı saç derisini kontrol ederek saçınızın daha uzun süre temiz kalmasına yardımcı oluyor. Formülünde bulunan Polyquaternium-7, saç teline yapışarak saçınızın daha yumuşak olmasına yardımcı oluyor. Aminexil (Kopexil) ise saç köklerinin yapısına etki ederek saç dökülmesini önlüyor ve saç uzamasını hızlandırıyor.

ROYAL FERN
Kafein İçerikli Şampuan

Kafein içeriğiyle kısa sürede saç köklerine ulaşan bu formül, saçların sağlıkla uzamasına yardımcı oluyor. Antioksidan, C vitamini ve patentli Royal Fern Complex ile saçları toz, hava kirliliği gibi çevresel etkilere kaşı koruyor. Doğal aktif içerikleriyle saç derisini ve saç köklerini onarıp güçlendirerek, saç kaybının önüne geçilmesine yardımcı oluyor.

MINOX
Lipozomal Şampuan

Minox ailesinin kadınlara özel olarak üretilen yeni üyesi, içeriğindeki biotin, taurin, kafein ve Keratin ile saç derisindeki sebumu etkili bir şekilde azaltarak saçları kökten uca yeniden yapılandırıp, dökülmenin durmasına yardımcı oluyor. Lipozom teknolojisi ile güçlendirilmiş formül, saç dökülmelerine karşı daha hızlı etki ediyor.

FORCAPIL
Güçlendirici Şampuan

Keratin ve provitamin B5’in sıkılaştırıcı etkisine sahip bu şampuan, saçları gözle görülür bir şekilde onarıyor. Saç dökülmesine karşı etkili olan formül, köklere de derinlemesine canlılık kazandırıyor. Hücre ve dokuların onarım mekanizmasında kilit bir role sahip olan koenzim A’nın önemli bir bileşeni olan Pro-vitamin B5 (Panthenol), saçın iyi nemlenmesine katkıda bulunuyor.

FAITH IN NATURE
Hindistan Cevizi Şampuanı

Hindistan cevizi yağının saç için doğal faydalarından yararlanan bu nemlendirici şampuan, yıpranmış saçları onarmaya yardımcı oluyor. %99 doğal içerikli şampuan, içerisindeki tropikal aromalarla saçınızı doğal bir şekilde besliyor.

ALPECIN
Double Effect – Kafein İçeren Dökülme ve Kepek Karşıtı Şampuan

Saç derisinin doğal dayanıklılığını güçlendiren bu şampuan, aynı zamanda dökülmeyi engellemeye ve kepeği ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Formülündeki kafein etken maddesi, şampuan kullanımı sırasında saç köklerini uyararak saç sağlığını destekliyor.

REVITALASH
Thickening Shampoo Saç Kalınlaştırıcı Şampuan

Bitki özleriyle zenginleştirilmiş formülüyle ince ve cansız saçları canlandıran bu şampuan, saç derisine de özel bir bakım sunuyor. Saç tellerinizi kalınlaştırarak, saçlarınıza doğal bir dolgunluk kazandırıyor. Sülfat ve deterjan içermeyen özel formülü sayesinde, saçınızın nem dengesini optimize ediyor. İçeriğinde ise saçı derinlemesine besleyen keten proteini, yenidünya yaprağı, söğüt kabuğu, ginseng ve jojoba tohumu yağı bulunuyor.

MAUI
Güçlendirici Agave Şampuan

Hasar görmüş saçlar için özel olarak geliştirilen bu ürün, saç köklerini güçlendirerek daha sağlıklı ve uzun bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyor. Silikon, sülfatlı temizleyici, sentetik boya ve gluten gibi bileşenlerden uzak duran temiz formülüyle saça ihtiyacı olan nemlendirici bakımı yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu